Gränssnitt & webbdesign

Gränssnitt & webbdesign

Här presenterar jag en del av de webbsidor och program jag har skapat och formgivit:

 

Screen shot of rehvalj homepageRehvälj AB

Webbsajten för Rehvälj AB är byggd i Joomla CMS och innehåller några bilder som kunden har haft särskilt intresse för. Hover över tornet till höger för att se en närbild av VD’n Christina när hon klättrar upp i en 100 meter hög mobilmast!

 

 

Screenshot av MiniQ gränssnittMini Q – Program Gränssnitt

Gränssnittsdesign för Quality Pharma Medtechs Mini Q program. Programmet är ett beslutsstöd för läkare som utför läkmedelsgenomgång med patienter. Programmet själv kan inte visas upp här, men man kan läsa mer om det på Quality Pharma’s hemsida.

Till QP info sida om Mini-Q >>

 

Screenshot av C Bergman hemsida

Charlotte Bergman Konsult

En okomplicerad och fräsch sajt för Charlote Bergman Konsult, byggt med WordPress. Uppdraget inkluderade även grafik och design för visitkort.

 

 

 

Genomlys Hemsida - screenshotGenomlys Interaktion Design

Webbsajten för företaget jag hade tillsammans med programmare och interaktionsdesigner Tomas Tennlin. Sajten är byggt med .Net och HTML och jag hade ansvar för formgivning och grafik.

Till Genomlys hemsida >>

 

Conor & Co hemsidaConor & Co Restaurangkonsult

Enkel visitkortsida för restaurangkonsult Conor & Co utan traditionell navigerings ‘bar’, man byter ut text genom att klicka på bilderna, center bild är default aktiv med start. Sidan är byggd med HTML.

Till Conor & Co hemsida >>

 

screenshot av Senior Mini QSenior Mini Q Program

Senior Mini Q är en förenklad webb-baserad version av Quality Pharma Medtechs Mini Q programmet. Man kan skriva in och jämföra olika mediciner för att kontrollera interaktioner dem emellan.

Till Senior Mini Q >>